donderdag 2 januari 2014

Dienbladen gedecoreerd met servettentechniek

Hallo iedereen!
Allereerst mijn allerbeste wensen voor 2014! Ik wens jullie vooral een goede gezondheid een heel jaar lang. De rest moeten we toch zelf maken, denk ik. Dus hoop ik dat iedereen een goede start heeft gemaakt. Persoonlijk ben ik altijd best wel blij dat de feestdagen achter de rug zijn en het einde van het jaar geeft me zo'n zwaar melancholisch gevoel dat ik altijd opgelucht adem haal als het 1 januari is of nog liever 2 januari. Als de feestgekte achter de rug is,  wordt alles weer "normaal" ...

Ik hoop voor ieder van jullie dat 2014 ook veel inspiratie en creativiteit zal brengen zowel voor degenen die van knutselen en kunst houden, maar ook in het dagdagelijkse leven waar we allemaal wel een beetje inspiratie en creativiteit kunnen gebruiken om onze dag op te fleuren.

Ik grijp voorlopig nog even terug naar een paar projectjes die ik eind vorig jaar maakte. Vandaag deel ik met jullie graag een paar dienbladen die ik met de servettentechniek bewerkt heb.
De dienbladen zelf waren reeds wit maar ik heb ze toch nog een laagje ecru kalkverf gegeven.
Dan een laagje Mod Podge. Laten drogen. Servetje erop strijken. Weer een laagje Mod Podge ter bescherming. Laten drogen en dan verder afwerken.  Simple as 1-2-3 ...
Leuk om cadeau te geven met een paar theelichtjes erop of gevuld met een paar lekkernijen.
Als jullie het leuk vinden, mogen jullie altijd een reactie achterlaten of een vraag stellen als iets niet duidelijk is.
Lieve groetjes!
Els1 opmerking: