vrijdag 25 april 2014

Ik leef nog ...

Hallo allemaal,

Toch even melden dat ik nog leef ...
Mijn excuses dat het zo lang geleden is, dat ik hier nog een berichtje schreef maar in de strijd met de hooikoorts heb ik me dit jaar helaas helemaal gewonnen moeten geven. Vanwege de zachte winter en het mooie (vroege) voorjaarsweer waren de berkenpollen helaas weer niet te harden en de zware medicatie had helaas niet het gewenste effect. Dus van creëren kwam niet veel in huis.
Jullie kunnen dus misschien begrijpen hoe blij ik was met de eerste regenbuien van dit voorjaar.
Ondertussen zijn alle berkenpollen (waarvoor ik allergisch ben) helemaal weggespoeld en ben ik weer herstellende. Dat gaat nog wel een weekje duren, maar de creatieve kriebels en vooral de energie ervoor komen stilletjesaan terug.

Ik ben momenteel al begonnen met een groot project waarover ik helaas nog niets kan vertellen omdat het een cadeau voor iemand is.
Ondertussen laat ik jullie een paar kaartjes zien die ik een paar maanden geleden nog maakte en enkele foto's van de kunstmarkt in Opglabbeek waaraan ik vorige (Paas)maandag deelnam.










Fijn weekend allemaal!
Groetjes,
Els





2 opmerkingen:

  1. Hoi

    Heel mooi. En nog veel beterschap, hoor. Ik was ook blij met de regenbuien. Mijn zoon is allergisch onder andere aan berkenpollen gras en boompollen enz....

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gorgeous cards Els!!
    Hope you will get better of your allergy soon!
    Have a nice week :)

    Hugs, Inger

    BeantwoordenVerwijderen