woensdag 24 oktober 2012

Iets helemaal anders

Hoi allemaal,
Vandaag eens iets helemaal anders. Ik heb eindelijk weer eens mijn schildersezel en mijn penselen opgezocht want het was al weer van vorige winter geleden dat ik nog iets geschilderd had. In de zomer kom ik er blijkbaar niet toe want dan zijn er zoveel andere dingen om te doen en tijdens de vakantie is iedereen thuis en het is voor mij dan moeilijk om ongestoord aan het schilderen te blijven.
Op Youtube had ik toevallig een "sponstechniek" gezien die mij wel interessant leek en die heb ik dan maar meteen in de praktijk omgezet. Alhoewel het oorspronkelijk niet mijn bedoeling was om er een futuristisch ogend schilderij van te maken, is het dat toch geworden. Iets helemaal anders dan ik gewoon ben maar ik heb mijn inspiratie van het moment gevolgd en er gewoon maar lekker wat op los "gesponst"...

En dit is het resultaat :
Lieve groetjes,
Els


7 opmerkingen:

 1. Ik vind hem mooi. De kleurencombinatie vooral en de sierlijke lijnen. Ik zie water en bellen. Je bent van alle markten thuis zie ik.
  Groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen Els, Wat kan je eigenlijk niet? Ik vind je werkje heel mooi gemaakt. Schilderen was één van de dingen die ik niet graag deed op school. Maar als ik jouw resultaat zie ben ik toch een beetje jaloers dat ik op school niet beter mijn best heb gedaan!!!!!
  Heel mooi.
  Groetjes
  Lisiane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Els,
  Heel mooi.
  Groetjes Peter en Wendy.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is heeeeeeel mooi Els, dat je dat kan zeg, geweldig.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi schilderij Els...echt schitterend!
  Groetjes nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem1:22 p.m.

  Wow, this is really wonderful!

  BeantwoordenVerwijderen