dinsdag 2 oktober 2012

Stoere adventure-kaart

Hallo iedereen!
Vandaag heb ik eens een wat stoerdere kaart gemaakt, eentje die je kan gebruiken voor jongens,  voor je vriend, lief, echtgenoot ... Het is een XL-kaart geworden want ik had de digistamp Adventure Guy die ik bij Mo's Digital Pencil had aangekocht wat groter afgedrukt om hem gemakkelijk te kunnen inkleuren, en dus moest ik de kaart hierop aanpassen. Maar niet getreurd... op zo'n XL-kaart kan je lekker veel versieringen kwijt en het werkt ook een stuk makkelijker dan op een kleine kaart. 


De digi heb ik  ingekleurd met mijn Copic Markers met de volgende kleuren :
Gezicht : E11 E00 E000
Hoed en jas  : E79  E77  E74  E70  E25
Broek : W9 W7 W3 W1
Landkaart : E50 E51 E40 W1
Schoenen : E79 E77 E74 E70 en W7
Drinkbus : C5 C1 R29 R24 R22
Lamp : B26 B24 B21 Y000
Rugzak : G24 G21 G20 Y06 Y02
Draagriem en kompas : C5 C1 C00


Voor de basis van de kaart heb ik gewoon crèmekleurige cardstock gebruikt met daarop een gedistressed vel designpapier met pied-de-poule motief uit de Paper Reverie collectie van Making Memories. De achterkant ervan werd gebruikt voor de kleine bloemetjes en de bloemblaadjes. 
De digi en de wereldkaart werden gemat op Core'dinations Colorcore Cardstock uit de Cut&Emboss Series. Voor de grote bloem gebruikte ik een vel designpapier uit de Gabrielle Collection van BoBunny en de wereldkaarten zelf komen uit de Pretty Papers Bloc Vintage Journey van Marianne Design. 
Voor de afbeelding van het meetlint heb ik mijn eigen meetlint ingescand en op printable canvas afgedrukt en gedistressed met Walnut Stain Distress Ink. Ook voor de overige embellishments gebruikte ik diezelfde Walnut Stain. Het tekstlabel heb ik gewoon uitgeprint op DCP-papier.
Et voilà... dit is mijn kaart(je) voor vandaag. Ik hoop dat jullie het mooi vinden.Geniet nog van jullie dag!
Lieve groetjes, Els


2 opmerkingen:

 1. Hoi Els,
  Wat een leuk kaartje en een mooie stempel.
  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Els, Wat heb jij een mooie mannenkaart gemaakt. Ik vind het altijd moeilijk om deze kaarten te maken maar dit is echt een heel leuk idee. Het past voor elke gelegenheid in de mannenwereld.
  groetjes
  Lisiane

  BeantwoordenVerwijderen